Portofoon verhuur

Een goede communicatie kan de onderlinge samenwerking vergroten. Een portofoon wordt in vele gevallen verhuurd aan branches in de beveiliging, evenementenbranche, verkeersregelaars, horeca, winkelpersoneel, magazijn/warehouse, grondverzet/bouwbedrijven, enz ...

Al deze branches weten hoe belangrijk een goed en snel contact met elkaar is!

Waarom een portofoon huren?

Een portofoon is bedoeld om spraak direct over een bepaalde afstand over te brengen met 1 of meerdere ontvangers. Een telefoon/smartphone doet dat ook, maar dan heb je maar met 1 persoon contact, en je moet eerst het nummer opzoeken en dan bellen. Bij een portofoon heb je direct contacten ben je niet afhankelijk van een GSM netwerk.

Verhuur Licentie vrije en licentie houdende porto’s

Licentie vrije porto:
Deze hebben een vermogen van 0.5 watt en een bereik van 1 tot 3 kilometer (afhankelijk van de conditie, locatie en bebouwing) en mag door iedereen gebruikt worden. Dit geld zowel voor de analoge en digitale uitvoering van de portofoon.

Licentie houdende porto:
Deze portofoons hebben een vermogen van 5 watt en daardoor een aanzienlijk groter bereik. De portofoon kan uitgebreid worden met een repeater, zodat het bereik nog groter is.

Bij het gebruik van een licentie houdende porto heeft u een vergunning nodig van het agentschap Telecom. 123portofoon heeft die vergunning in haar bezit en daar mag u bij de gehuurde portofoons dan ook gebruik van maken.

Speciaal voor evenementen kan ook een basis post/centrale post worden opgezet die door een centralist kan worden bezet. De portoset kan worden opgebouwd met een mobilofoon, een vaste tafelmicrofoon en uitschuifbare mast met antenne, vanuit de basispost kunnen uw mensen aangestuurd worden. Dit kan zowel voor licentie vrije en licentie houdende porto’s.

Plaatsing van een repeater:
Wilt u een repeater gebruiken ? Houd dan rekening met het volgende:

  • De antenne moet centraal in het gebied geplaatst worden, en zo hoog mogelijk bijvoorbeeld een gebouw . Ook kunt u gebruik maken van een mobiele telescoopmast.
  • De locatie waar de repeater staat is van invloed op de prestaties / dekking.
  • Er moet een vaste stroomvoorziening met een spanning van 230 volt zijn.

Ons portofoon verhuur assortiment:

Kenwood portofoon
Kenwood TK3101

Kenwood TK3101

Kenwood TK3201

Kenwood TK3201

Kenwood TK3301

Kenwood TK3301

Kenwood TK3501

Kenwood TK3501

Kenwood TK-3401D

Kenwood TK-3401D
(Analoog/Digitaal)

Kenwood TK3202

Kenwood TK3202
(Vergunning plichtig)

Alle portofoons worden verhuurt met een D-shape oortje (D-vorm om het oor) en een oplader/oplaadblok. Indien gewenst kan ook een beveiligings oortje geleverd worden als ook een handmicrofoon. (handig voor verkeersregelaars of voor op de bouwplaats)

portofoon verhuur